
Składniki
- 4 piersi z kurczaka (100g każda)
- 4 porcje4(60ml) AloeMax Herbalife Nutrition
- 2 ząbki czosnku
- 100g cebuli
- mały pęczek kolendry grubo siekanej
- 8 porcji (14g rozpuszczalnego napoju ziołowego Herbalife Nutrition o smaku cytrynowym)
- skórka z cytryny
- sól i pieprz
Do przybrania
200g komosy ryżowej
2 dojrzałe awokado
1/2 cebuli
2 porcje (12g )Odżywki białkowej F3 Herbalife Nutrition
sok z połowy cytryny lub limonki
Wartości odżywcze
Białko44g , Kalorie 533 , Błonnik 5g , Tłuszcz 24g , Węglowodany 36 g , Cukier 7 g
Przygotowanie kurczaka
Przygotuj marynatę: zmieszaj AloeMax Herbalife Nutrition z czosnkiem i cebulą, Marynuj piersi kurczaka przez 8 godzin
Następnie wyjmij je z marynaty ,oprósz solą i pieprzem, zrumień na patelni z obu stron.
Dodaj marynatę i Rozpuszczalny napój ziołowy o smaku cytrynowy Herbalife Nutrition duś przez kolejne dwie minuty.
Przygotowanie komosy ryżowej i quacamole.
Ugotuj komosę ze szczyptą soli morskiej , wymieszaj i odstaw by ostygła.
W blenderze zmiksuj awokado ,sok z cytryny i Odżywkę białkową F3 , w razie potrzeby dodając wodę. Posyp posiekaną cebulą i świeżą kolendrą.